Sloopwerk Rotterdam

Afbreken en opnieuw beginnen

Voor sloopwerk in Rotterdam en omgeving

Renovatieplannen voor een groot complex of een schuurtje verwijderen uit de tuin? Voor kleine én grote bouwprojecten levert MSHW Support sloopwerkzaamheden op maat. Het sloopwerk wordt vakkundig, veilig en milieuvriendelijk uitgevoerd. 

MSHW Support werkt veilig en vakkundig

Voor het slopen van een badkamer tot een complete woning neemt u contact op met MSHW Support in Rotterdam. Al ons sloopwerk wordt professioneel uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde medewerkers, met behulp van professionele apparatuur.

De regelgeving voor slopen is een stuk complexer geworden door veranderingen in de Arbo, VCA en milieuwetgeving. Hierdoor is sloopwerk inmiddels uitgegroeid tot een serieus en volwaardig specialisme in de bouwwereld.

MSHW Support voert regelmatig sloopwerk uit voor woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren.

Tot de werkzaamheden behoren onder meer:

  • Het strippen van gebouwen en flats
  • Renovatiesloopwerk in woningen
  • Slopen voor badkamer- en keukenrenovatie
  • Dakslopen en isoleren van daken

Wilt u meer informatie over sloopwerk door MSHW Support? Bel 010-2621929 of stuur een bericht.

Veilig voor mens en milieu

Voordat we beginnen met slopen worden alle aspecten van het sloopproces uitvoerig beoordeeld. Vervolgens bepalen we met welke machines en apparatuur we het werk veilig kunnen uitvoeren. MSHW Support werkt volgens strikte veiligheidsnormen. Het sloopafval wordt gescheiden afgevoerd.

Dakwerk

MSHW Support wordt regelmatig gevraagd door dakbedekkingsbedrijven voor ondersteunende sloopwerkzaamheden. Zo behoren ook het omscheppen van dakgrind, het aanbrengen van isolatiemateriaal, kubelen van grof grind en het leggen van dakbestrating tot ons werkgebied.